I Said God Damn!

 

 

Practice what you preach.

Nakon što sam na Instagramu predložila da jedan od printova iz prethodnog posta možete iskoristiti da nekoga pozovete na dejt, mi ukućani (buket predivnih ruža, Bane i ja)  smo se složili da bi možda bilo u redu da mi to prvo isprobamo, test drive, što bi se reklo. Inače, naš prvi dejt bio je spontani izlet na Kalemegdan sa muzičkom podlogom u vidu koncerta Metalike sa Ušća. Tada smo slona iz dnevne sobe izveli u šetnju čisto da i njega pitamo da li je pametno da mi, inače drinking buddies, pređemo na onaj viši nivo, znate već… Slon je dao svoj blagoslov i eto, četiri godine kasnije vreme je da izađemo na ne-tako-spontan dejt (ovaj put zaobilazimo Kalemegdan).

 

Anyway, nema smisla da nudim proizvod ukoliko nisam sigurna da radi a sada sa sigurnošću mogu da vam kažem da radi. Prvo i pre svega, ovaj print (download OVDE) je dobra eliminaciona karta. Osoba koja ne želi da je vodite na sladoled realno nije vredna vašeg vremena. Budimo realni, ne treba vam ta vrsta negativne energije u životu. Drugo, sve zvuči bolje na francuskom, čak i poljubac – obavezno isprobajte i to kad ste već na dejtu. Treće, spoj tradicije i moderne predstavlja, gejmerskim jezikom govoreći, fatality za krhka srca all around the world. Ručno ispisana poruka na razglednici koja kasnije može da posluži kao cute Instagram prop? Prodato! Četvrto, da se ne lažemo, poruka uvek može biti dvosmislena ukoliko to baš želite. Niste ovo čuli od mene.

 

Dakle, izašli smo na dejt i bilo nam je strava. Preporučujemo, however, da se ovih dana klonite sunca u periodu od 12 – 16h, početnička greška nas koji smo se upustili u maraton serije Game of Thrones. Ne dajte da vas zbuni klima sa Zida, obujte papuče i mislite o SPF-u.

Srećno dejtovanje!

 

555

DSC_0552

Josephine Bow from Mumbaistockholm; find it HERE

DSC_0632

Domaći sladoled iz starobeogradske poslastičarnice; ugao Dušanove ulice i Ulice Kralja Petra

DSC_0515

333

 


Fotografije: Marija Pecić // The Sad Bear

Share this post:

2 thoughts on “I Said God Damn!

  1. Kako bih ti rekla, uživam u tvojim postovima već sat (nadoknađujem propušteno) i sad sam došla do ovoga i instant skinula fotku i gledam kome u imeniku da je pošaljem 🙂 i ne znam je l više volim fotke, tekstove ili cijeli ovaj vajb koji dobijam od tvojih postova. Keep it up 😉

    1. Jaooo, pa ja ipak mislim da je meni najlepše kad ovako dođem ovde i zateknem ovakav komentar pa procvetam kao ljubičica 😀 Hvala ti mnogo <3 a što se fotke tiče, send to all xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *